AKTUELNO

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić kaže da pobedom nad subotičkim Spartakom želi da završi takmičenje u Superligi, ali da su sve misli usmerene na finale Kupa protiv lučanske Mladosti.

- Spartak hoće da zadrži treće mesto, ali ambicija Partizana je uvek pobeda, pogotovo na svom stadionu. Jeste bitna ta utakmica, ali su sve misli usredsređene ka finalu. Protiv Mladosti staje cela sezona - rekao je Đukić na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

Od povreda su se oporavili golman Vladimir Stojković i krilni napadač Marko Janković, dok Djukić za duel sa Spartakom ne može da računa na Zorana Tošića.

- Tošić neće igrati protiv Spartaka, ali hoće protiv Mladosti - potvrdio je trener crno-belih.

Đukić je izrazio zadovoljstvo što su Stojković, Nemanja R. Miletić i Danilo Pantić izabrani u idealni tim ove sezone Superlige, a mladi Svetozar Marković proglašen najboljim debitantom.

- Igrali su dobro u kontinuitetu i zalaganjem se izborili u timu sezone - kaže iskusni stručnjak, uz konstataciju da je siguran da će Surdulica biti pravi domaćin finala Kupa Srbije, iako su ljudi iz kluba imali primedbe na kapacitet stadiona.

Utakmica poslednjeg kola Superlige Partizan - Spartak igra se sutra od 19 sati na stadionu u Humskoj.

#FC Partizan

#FK Spartak Subotica

#Miroslav Đukić

'