AKTUELNO

Neki misle da je on grubijan i da se „pali“ na tuče, da živi da bi nekog premlatio, ali nije tako. Srbija može da se ponosi sa Stefanom Negucićem - Stefijem, srpskim MMA borcem.

Njegovom dominacijom u ringu, i suparnicima je jasno da Srbija ima najdominantnije MMA borce, kao i da ovaj sport ima svetlu budućnost kod nas.

MMA borac Stefan, jeste mladi lav, ali nas je već obradovao mnogim pobedama i on ne zna za poraz.

Stefan je rođen 1994. godine, a MMA sportom je počeo da se bavi pre četiri godine.

Iako kulturan i fin, druželjubiv, suparnicima klecaju kolena kada se nađu u ringu zajedno sa Stefijem.

Stefan za sebe kaže da je od malih nogu bio hiperaktivan i da je bio zaljubljen u borilačke sportove, te da je MMA sport bio logičan izbor, jer kao sport koji je najviše nalik realnoj borbi, totalno odgovara njegovom karakteru.

Znao je od samog početka da se ovim sportom neće baviti rekreativno, već isključivo kao takmičar. Bio je amaterski šampion i vicešampion Srbije i šampion Beograda.

Na pitanje, zašto je tako odlučio, mladi Stefan odgovara:

- Moj je život uvek trka i nadmetanje.

Da je Stefan već postao vrhunski borac govori da je još kao amater ostvario skor od 10 pobeda i jednog poraz, a u profi borbama ovaj MMA borac ima rekordni skor od šest pobeda nokautom i nijednog poraza.

I njegov klub i Srbija su ponosni na ovog mladog i perspektivnog, a već stasalog, MMA borca, koji poručuje:

- Život je borba, učini sebe dostojim da se boriš sa najboljima.

Sledeću borbu koju će Stefan imati u veltervejt kategoriji održaće se 3. juna u Štark Areni na CFL 3, a protivnik će mu biti Daniel Volak iz Poljske. Volak je do sada zabeležio skor od četiri pobede i jednog poraza, nokautom.

Iako će meč biti napet, jer će u ringu biti ova dva izuzetna borca, mi i ne sumnjamo da će Srtefan 3. juna upisati sedmu pobedu u svojoj profesionalnoj karijeri.

LIČNA KARTA:

Ime: Stefan Negucić Rekord: 6-0-0 Nadimak: Stefi Starost: 24 Datum rođenja: 08.02.1994. Visina: 183cm Kategorija: Veltervejt

Pogledajte jedan od treninga Stefana Negucića.

Karte za CFL 3 možete kupiti na blagajnama ŠTARK ARENE ili putem Eventima na adresi: http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/collision-fighting-league-3-beograd-stark-arena-1048175/performance.html

#CFL

#MMA

#Stefan Negučić

#borba

'