AKTUELNO

Kik bokser Nikola Cimeša je bez puno muke, ali u veoma atraktivnim mečevima, patosirao dvojicu rivala na turniru četvorice boraca i potvrdio da je u Top 10 boraca sveta u ovoj kategoriji.

Nikola Cimeša, pobednik turnira četvorice boraca, koji je održan u "Štark areni" u okviru drugog Collision fighting league turnira, rekao je za Novo jutro televizije Pink da su svi učesnici turnira bili opasni protivnici.

Foto: CFL 2 PROMO

- Svi su oni vrhunski predstavnici svojih zemalja. Ruski protivnicu su teški, oni su srčani, kod njih se dosta ulaže u profesionalni sport i oni moraju da se dokažu da bi tamo bili u samom vrhu - istakao je Cimeša.

Kako kaže, želeo je da se nađe u finalu sa Teom Mikelićem, iz Hrvatske, jer je prošle godine u Dubrovniku izgubio od njega na poene.

Foto: CFL 2 PROMO

- Mikelić nije prošao, Čečen ga je pobedio, ja sam pobedio Rumuna, i tako se našao sa Čečenom u finalu, i osvojio sam turnir - rekao je Cimeša.

On dodaje da je na meču fokusiran na samo jedan glas, trenerov, a to je Miša Bačulov.

- Kod njega sam već osam godina, to je čovek koji je moj trud usmerio na pravi put - ocenio je Cimeša.

Foto: Printscreen

On je rekao da je organizacija takmičenja bila vrhunska, i da je to ono što se čekalo u Srbiji.

- Ja sam svuda u svetu, na svih vrhunskim turnirima učestvovao i jedina razlika od ovog turnira je da me je Srbija konačno videla i upoznala - kazao je Cimeša.

Foto: CFL 2 PROMO

Kako dodaje, nedeljno ima 11 treninga, a važna je i ishrana.

Sledeći turnir je CFL 3, koji će biti održan u junu.

- Nadam se da ću biti pozvan, da će biti potvrđeno moje učešće i da ću opravdati očekivanje organizatora i publike - rekao je Cimeša.

#CFL

#Nikola Cimeša

'