AKTUELNO

U šesnaestini finala Lige Evrope Crvena zvezda odigrala je utakmicu protiv moskovskog CSK rezultatom 0:0. Fudbaleri Partizana večeras u ovom takmičenju dočekuju Viktoriju iz Plzena. Kakvu partiju možemo da očekujemo od crno-belih i kako je igrala Zvezda? Da li će u revanšu protiv CSK imati manje ili veće šanse za pobedu?

Sportski direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela, kaže da je utakmica protiv CSK bila odlična, te da je CSK izvanredna ekipa koja godinama igra Ligu šampiona.

Foto: TV Pink

- Odigrali smo onako kako smo morali, imali smo dosta šansi. Znali smo da će biti teško, nismo postigli gol, ali se nadamo da hoćemo u Moskvi - rekao je Mrkela.

Navijači su, kako kaže, bili vetar u leđa igračima, iako nijedna šansa nije realizovana u poen.

Foto: TV Pink

Darko Tešović, trener FK Radnički iz Nove Pazove kaže da nije sve u fudbalu samo sreća i da je promašaj Radonjića samo tehnički udarac koji je loše odrađen.

- Procenio je da treba da lupi po lopti, pa šta bude. U tome nije stvar, već u koncentraciji - kaže Tešović za "Novo jutro", dodajući da šanse nisu iskorišćene.

Foto: TV Pink

Rusi su, kako kaže, pokazali da su izvanredna ekipa koja je više držala loptu u igri.

Kada je reč o Partizanu, Tešović kaže da igrači moraju da budu motivisani i bez straha.

Rade Đurović član sudijske komisije FSS kaže osim kornera, nije bilo problema sa sudijama tokom utakmice između Zvezde i CSK.

Foto: TV Pink

Mrkela ističe da je Zvezda spremna za Moskvu, što je prekjuče pokazano na Marakani.

- Verujem u trenera Milojevića, stručni štab i igrače. Idemo da se nadigravamo i da prođemo - kaže Mrkela.

#Crvena Zvezda

#FC CSKA Moscow

#Novo jutro

#Utakmica

'