AKTUELNO

Legendarni trener Crvene zvzezde Ljupko Petrović govorio je za Sportski žurnal pred meč crveno - belih sa moskovskim CSKA u Ligi Evrope. Zvezda je veći klub, a to nije zanemarljivo kaže Petrović.

- Nikad u fudbalu, zato je zanimljiv, ne možete ništa da tvrdite, ponajmanje da predvidite epilog utakmice. Čak i kada se sastaju ekipe debelo različitog budžeta. Ako bismo tako gledali, dakle, upoređivali novčana ulaganja - CSKA je u prednosti. Sa druge strane, Zvezda je veći klub i to nije zanemarljiv detalj. Naprotiv - rekao je Ljupko Petrović za "Sportski žurnal".

- Milojević dobro radi, umešno postavlja igru. Ali nije zgoreg spomenuti da bi pažnju valjalo usmeriti na igru u oba pravca, podjednako bez obzira što igramo na "Marakani" pred čudesnom publikom. Rečju, ko se bude brže transformisao iz faze odbrane u napad i obrnuto biće bliži pobedi - ocenio je čovek koji je Zvezdu vodio do titule Kupa šampiona.

Petrović je naglasio da je važno iskoristiti prve prilike koje se ukažu, i rekao da očekuje od Boaćija i Bena da zablistaju, ali je kao nekoga ko može da bude čovek odluke naveo i Stojkovića.

Crvena zvezda dočekuje CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope u utorak od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić".

#Crvena Zvezda

#fudbal

'