AKTUELNO

Naš najbolji MMA teškaš Darko Stošić završni deo priprema, za meč na prvom profesionalnom turniru Collision fighting league 30. septembra u hali Pionir, odrađuje u Zagrebu sa Cro Cop timom.

- Drago mi je što sam opet u Zagrebu sa Mirkom Filipovićem i Stipe Drvišom. Treninzi sa njima zlata su vredni. Ostalo je još samo 2 nedelje do meča u Beogradu. Deo priprema sam odradio u Srbiji a ovde ću ih završiti. Što se tiče samih treninga izuzetno su naporni jer sve vreme treniram i sparingujem sa najboljima u svetu MMA. Tu je i Satoshi Ishii, olimpijski pobednik u džudou i naravno jedan od najboljih MMA boraca na svetu. Ekipa je stvarno vrhunska a treninzi odlični - rekao je Stošić.

Foto: Promo

Čuveni Stipe Drviš ima samo reči hvale za našeg šampiona.

- Darko je jako talentovan borac i iz dana u dan sve više napreduje. Uporan je, posvećen treninzima i dosta radi na sebi. Ukoliko tako nastavi sigurno će biti deo svestkog MMA vrha– zaključio je Drviš.

Foto: Promo

Stošiča 30. septembra u Pioniru čeka ni malo lak i iskusan protivnik Poljak Tomas Červinski.

Požurite da nabavite vaše karte za najveći borilački spektakl na našim prostorima COLLISION FIGHTING LEAGUE jer će prodaja karata po promotivnim cenama trajati samo do 20. septembra.

#FB/COLLISION

#Priprema

'