AKTUELNO

Collision fighting league u saradnji sa humanitarnom fondacijom Budi human prikupljaće sredstva za pomoć Milošu Stefanoviću (29).

Collision fighting league u saradnji sa humanitarnom fondacijom Budi human prikupljaće sredstva za pomoć Milošu Stefanoviću (29).

Naime, Miloša su pospanost i unos veće količine tečnosti, navele da uvek zdrav poseti lekara. Njemu je 19. jula prošle godine ustanovljena hronična slabost bubrežne funkcije, navodi se u saopštenju CFL-a.

Miloševi bubrezi rade samo sedam odsto i od trenutka saznanja za svoje stanje, on je na dijalizi tri puta nedeljno. Jedina šansa da se spase ovaj mladi život jeste transplantacija koja je i te kako ostvarljiva, jer bi Milošev donator bio njegov otac. Radost zbog toga što je njegov otac kompatibilan donor je vrlo brzo nestala, jer transplantaciju nije moguće obaviti na teritorije Srbije.

Foto: Budi Human - Aleksandar Šapić

Naime, Milošev otac ima dijagnozu, majka nije njegova krvna grupa, a na donatorskoj listi je na stotine ljudi koji čekaju nove i zdrave organe. Ta prekopotrebna transplantacija se jedino može obaviti u Istanbulu, ali kako bi se to i ostvarilo njemu je potrebna naša pomoć.

Zbog lošije finansijske situacije, Miloševa porodica nije u mogućnosti da plati ovu intervenciju, pa apeluje na sve humane ljude da pomognu ovom mladom čoveku i vrate osmeh na lice njegovim sinovima. Milošu možemo pomoći slanjem sms poruke, upište 265 i pošaljete na 3030 ili uplatom na brojeve žiro računa:

Dinarski: 160-463503-62

Devizni: 00-540-0001954.5

IBAN broj: RS35160005400001954550.

Takođe, na dan CFL turnira, 30. septembra u Hali Pionir, biće postavljene kutije u koje će posetioci moći da doniraju svoj prilog ali i slika sa brojem 265 na 3030 za pomoć putem sms poruke.

Produžimo Milošu život! Budimo humani!

#CFL

#Humanitarna fondacija Budi Human - Aleksandar Šapić

'