AKTUELNO

Tokom posete i druženja sa mališanima u domu za nezbrinutu decu „Jovan Jovanović Zmaj“ na Voždovcu, naši borci govorili su o važnosti bavljenja sportom i njegovom uticaju na razvoj mladih.

U veseloj i opuštenoj atmosferi mališani su imali priliku da se druže sa najboljima ali i da pitaju i saznaju sve što ih je interesovalo o borilačkim sportovima.

Foto: FB/COLLISION

Naš najveći MMA šampion u teškoj kategoriji Darko Stošić istakao je kako mu je sport kroz odrastanje doneo mnogo benefita kako na profesionalnom tako i na ličnom planu. Iako je put ka šampionskom tronu bio jako težak i pun odricanja nikada nije odustajao a trud, rad i istrajnost su se isplatili.

Foto: FB/COLLISION

- Biti šampion znači žrtvovati mnogo ali isto tako uspeh i zadovljstvo koje ta žrtva donosi su neprocenjivi. Pored toga što vredno trenirate važan aspekt svakog sportiste je i zdrava ishrana kao i jaka mentalna snaga na kojoj, kao i na mišićima, morate raditi čitavog života - zaključio je Darko.

Najmlađi ali i najprespektivniji K1 borac Rade Opačić rekao je kako mu je velika čast što ima priliku da se druži i prenese svoja iskustva mlađim generacijama jer je jako važno kada imate priliku da kao dete učite iz iskustva najboljih.

Dušan Džakić, najiskusniji među MMA borcima rekao je da u životu nema odustajanja.

- Nije lako biti najbolji čime god se bavili. Morate biti istrajni na svom putu i ne dozvoliti da vas išta poremeti. Tokom svoje karijere imao sam uspona i padova, doživeo sam i tešku povredu ali nikada nisam prestao da treniram i radim na sebi - dodao je Džakić.

Foto: FB/COLLISION

Nakon razgovora svi zajedno su trenirali u sali i učili tajne borilačkih veština. Mališani su pokazali veliku zainteresovanost a najveća radost su bili pokloni koje smo specijalno pripremili za njih. Najviše im se dopala nova oprema Collision fighting league i kik boks kluba „Sinđelić“ ali i zdravi paketi koje je pripremio „Zlatiborac“.

COLLISION FIGHTING LEAGUE - SERBIA je prvi profesionalni turnir u Srbiji na kom će pored boraca iz Srbije i regiona, nastupiti i borci iz Rusije, Holandije, Nemačke i Portugala. Turnir će se održati u septembru 2017. godine a tačan datum biće naknadno objavljen.

#Dom

#Sport

#deca

'