AKTUELNO

Nakon što je sa svojim klubom osvojio titulu Evropskog prvaka, poznati košarkaš je u Beogradu organizovao slavlje.

Jedan od najistaknutijih domaćih košarkaških reprezentativaca, Nikola Kalinić sa svojim klubom Fenerbahče osvojio je titulu Evropskog prvaka, a ovaj uspeh proslavio je sa nekoliko saigrača u Beogradu.

Kako je otkrio izvor blizak Kaliniću, on je stigao u Srbiju kako bi nekoliko dana proveo sa porodicom, proslavio titulu, a potom se uputio za Novi Sad na najpopularniji festival na ovim prostorima - Exit.

Pročitajte još:

TEOVE KOMŠIJE OTKRILE o njegovoj porodici NEŠTO ŠTO DO SADA NISTE ZNALI! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

Nikola je sa svojim prijateljima slavio titulu koju je osvojio sa Fenerbahčeom, kada su savladali Olimpijakos u samoj završnici takmičenja. On je stigao nedavno i odlučio je da proslavi na splavu "Šejk en šejk". Iako nisu želeli da poziraju pred objektivom fotoaparata, Kalinić se fotografisao sa manekenom Milošem Radičevićem, a na ovom snimku je on dok se kretao prema separeu u kojem su ga čekali saigrači i nekoliko prijatelja. Košarkaši su bili veoma galantni prema konobaru koji ih je služio, a ostatak boravka u Srbiji iskoristiće kako bi otišli na Exit koji zvanično danas počinje u Novom Sadu - rekao je izvor.

Autor: Pink.rs

#Miloš Radičević

#Nikola Kalinić

'