AKTUELNO

Zbog njega je Miloš Teodosić počeo da se bavi košarkom.

Jedan od najboljih svetskih i svakako najuspešniji srpski košarkaš trenutno je Miloš Teodosić koji dodatnu pažnju privlači zbog informacije da se ženi glumicom Jelisavetom Orašanin, što je nedavno i priznao domaćim medijima. A ono što je manje poznato u vezi s njim je da je košarkašku karijeru započeo pod uticajem starijeg brata Jovana, koji se takođe bavio ovim sportom.

Foto: Tanjug ap/Printscreen Instagram/Pixabay

Foto: Printscreen Facebook

Iako su mnogi mišljenja da Jovan i Miloš veoma liče, skoro da nije poznato da su zajedno započeli košarkašku karijeru u rodnom Valjevu. Jovan Teodosić (32) odlučio je da napusti ovaj sport. Igrao je za nekoliko domaćih klubova, kao i za grčkog drugoligaša Egalea, pre nego što je rešio da stavi tačku na profesionalnu košarkašku karijeru. Oženio se 2013. godine Ivom Srdelić.

Foto: Beograd

S druge strane, Miloš se bavio fudbalom, preciznije bio je golman u jednom klubu u Valjevu, da bi kasnije prešao na košarku koju je tada trenirao njegov brat. Pre nekoliko dana Miloš je odlučio da potvrdi da se i on ženi:

- Video sam i čitao pisanja medija. Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života - rekao je naš košarkaš i dodao:

- Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići - rekao je Teo u intervjuu za Betu.

Foto: Printscreen Instagram/Tanjug

Autor: D. P.

#Jovan Teodosić

#Miloš Teodosić

'