AKTUELNO

Aplikacija KlikTV vam omogućava da gledate vrhunske utakmice na jednom mestu.

Gledajte KlikTV putem vaših telefona (preuzmite KlikTV aplikaciju na Play Store-u klikom na KlikTV ili na App Store-u klikom na KlikTV) ili na računarima ukucajte www.kliktv.rs.

Ovog utorka ljubitelje fudbala očekuje prava sportska poslastica. Na programu su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, ali i najvažnija utakmica Superlige Srbije - Večiti derbi.

Foto: TV Pink

Od 17.30 na kanalu Arena sport 1, pratite utakmicu Crvena zvezda - Partizan. Meč koji bi mogao da odluči šampiona u trci za titulu.

Crveno-beli imaju tri boda prednosti u odnosu na izabranike Marka Nikolića, ali derbi je utakmica u kojoj nema favorita, pa bi mogla da bude pravaga u trci ka peharu.

Foto: Tanjug

Trener Miodrag Božović uzda se u svoje igrače, a najviše u Ruiza i Boaćija koji su u velikoj formi, ali i u Srđana Plavšića, "atomskog mrava" koji na terenu deluje nezaustavljivo.

Razlog za strah imaće u ubojitim iglama Partizana, Urošu Đurđeviću i Leonardu koji su ove sezone zajedno postigli čak 36 pogodaka, i vodeći su strelci Superlige Srbije.

Foto: Tanjug

Izmeđuostalog, oba igrača su bila kobna po Zvezdu u ovom šampionatu. Leonardo je postigao pobedonosni pogodak na JNA u prvom delu, dok je Đurđevićevim golom Partizan "otkinuo" bod na Marakani u prolećnoj derbi predstavi.

Odmah nakon večitog derbija, ostanite uz aplikaciju KlikTV pošto vas na istom kanalu očekuje revanš meč četvrtfinala Lige šampiona između Lestera i Atletiko Madrida (20.45).

Foto: Printscreen

"Lisice" su pravi hit ove sezone u elitnom takmičenju, a sa gostovanja nose zaostatak od samo jednog pogotka, što, složićete se, nije nenadoknadivo.

Kanal Arena sport 3, od 20.45 prenosiće revanš meč izmešu Real Madrida i minhenskog Bajerna. "Kraljevi" su pre nedelju dana trijumfovali u Minhenu, ali se Bavarci neće predati tako lako.

Foto: Tanjug

Ono što je sigurno, u utorak budite uz aplikaciju KlikTV, pošto vas očekuje istinski pravi SPORTSKI i FUDBALSKI SPEKTAKL.

Gledajte KlikTV putem vaših telefona (preuzmite KlikTV aplikaciju na Play Store-u klikom na KlikTV ili na App Store-u klikom na KlikTV) ili na računarima ukucajte www.kliktv.rs.

Nemanja Petričević

#Bajern Minhen

#Crvena Zvezda

#FC Partizan

#FK Real Madrid

#Klik Tv

#Superliga Srbije

'