AKTUELNO

Ljubitelji sporta večeras od 21 čas imaće priliku da uživaju u najkvalitetnijim utakmicama.

Gledajte KlikTV putem vaših telefona (preuzmite KlikTV aplikaciju na Play Store-u klikom na KlikTV ili na App Store-u klikom na KlikTV) ili na računarima ukucajte www.kliktv.rs.

Aplikacija KlikTV ljubiteljima sporta večeras donosi pravu polsasticu. Na programu su mečevi četvrtfinala drugog po redu fudbalskog takmičenja u Evropi, kao i treći meč finalne serije regionalnog košarkaškog takmičenja - ABA liga.

Već od 19 časova na Areni sport 1, putem aplikacije KlikTV gledajte meč Cedevita - Crvena zvzeda koji se igra u Zagrebu.

Foto: Beta

Crveno-beli su u prve dve utakmice koje su odigrane u Beogradu ubedljivo trijumfovali, pa večeras imaju priliku da se okite prstenom i titulom ABA lige.

Raspored utakmica po kanalima Arena sport

21.00 Cedevita - Crvena zvezda (ABA liga) - Arena sport 121.05 Selta - Genk (Liga Evropa) - Arena sport 221.05 Ajaks - Šalke (Liga Evropa) - Arena sport 321.05 Lion  - Bešiktaš (Liga Evropa) - Arena sport 4

Ono što je najbitnije, ukoliko četa Dejana Radonjića zabeleži treći trijumf obezbediže direktno učešće u Evroligi naredne sezone.

Ljubitelji fudbala imaće priliku da od 21.05 uživaju u prvim mečevima četvrtfinala Lige Evrope.

Sportski kanali Arena sport, prenosiće tri susreta.

Foto: Printscreen

U Francuskoj se sastaju Lion i Bešiktaš, u Španiji Selta dočekuje Genk dok u Amsterdamu Ajaks igra protiv Šalkea.

Aplikacija KlikTV omogućava vam da sve mečeve gledate na jednom mestu. Uživajte u košarkaškoj, ali i fudbalskoj predstavi.

Gledajte KlikTV putem vaših telefona (preuzmite KlikTV aplikaciju na Play Store-u klikom na KlikTV ili na App Store-u klikom na KlikTV) ili na računarima ukucajte www.kliktv.rs.

Nemanja Petričević

#Fudbaler

#KK Cedevita

#KK Crvena zvezda

#Košarka

#Regionalna liga

'