AKTUELNO

Ovog vikenda sve posetioce Ade Ciganlije očekuje odlična zabava na obnovljenim terenima za mini golf, gde će biti održan turnir “Belgrade Mini Open”. Po prvi put u Beogradu se organizuje takmičenje na kome će ekipe ukrstiti štapove i tokom dva dana takmičiti se za najbolje mini-golfere Beograda.

Ekipe se na turnir mogu prijaviti preko sajta www.minigolfada.com, a u subotu 10. avgusta i na licu mesta. Ekipa mora biti sastavljena od tri člana, a ograničenja u godinama nema. Kotizacija za učešće se plaća 1.000 dinara po ekipi, a novac će biti doniran u humanitarne svrhe. Okupljanje ekipa je u subotu do 15h kada će početi kvalifikacije kvalifikacije, a u nedelju 11. avgusta od 15h polufinalne i finalne partije. U finale se plasiraju četiri najbolje ekipe, a ekipe koje osvoje prva tri mesta dobijaju novčane nagrade i “zlatne kartice” za tri igrača, koje omogućavaju besplatno korišćenje terena narednih godinu dana.

Foto: Promo.

Mini golf ima 18 staza, u kojima lopticu treba ubaciti u rupe iz što manje pokušaja, ali svi kažu da je najvažnije 19. polje – klupski bar, koji će ponuditi i odličnu živu muziku. Na kraju takmičenja oba dana takmičare i posetioce od 19h očekuju koncerti bendova Meow & The Woof Woofs u subotu i sjajni bend Bricks and Cans u nedelju.

“Belgrade Mini Open” će na najlepši način spojiti sport i zabavu, a mini golf je inače sjajan vid rekreacije, uz koju možete da se opustite, zabavite, a podstiče i takmičarski duh, tako da je idealan za team buildinge, druženja i porodične zabave.

Obnovljeni tereni se nalaze na staroj lokaciji, u neposrednoj blizini ex restorana „Jezero“, a dobili su potpuno novi, multifunkcionalni izgled, sa novim pratećim sadržajima. Grupa zaljubljenika u ovu veštinu je svojim iskustvom pomogla da se godinama zapušteni prostor renovira, osveži i dobije novo ruho. Postavljena je kompletno nova trava sa busenom, iznivelisane su staze, dodat novi mokri čvor, čime su se stvoreni uslovi da se obogati sadržaj koji pruža prelepa Ada Ciganlija, koja se nalazi na samo 10 minuta od centra grada.

#Golf

#Turnir

'