AKTUELNO

Fudbaleri Partizana večeras su pobedili Malatiju.

Fudbaleri Partizana igraju večeras protiv turske Malatije na stadionu u Humskoj prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

90. minut - GOL! Suma sa penala!

U 83. minutu PENAL ZA PARTIZAN, i još jedan gol u 90. minutu.

U 83. minutu  - GOL! Šebake iz kornera!

U 65. minuu  nova odlična prilika za Partizan. Centrirao je Urošević, lopta je preška Sadika i Tošića, uklizao je Suma na prazan gol, ali lopta ide daleko preko prečke.

Veliko nevreme pogodilo je Beograd za vreme utakmice. Sadik je ušao u šesnaest i sa dve brze finte prošao štopera koji ga je nakon toga faulirao, Sadik je pao, ali sudija je pokazao da se igra nastavi. Ceo stadion je ustao na noge iz protesta.

Utakmica je produžena za 4 minuta tokom 45. minuta.

Žuti karton za Ostojića u 38. Minute.

Najbolja šansa za Partizan posle gola. U 27. Minute Zoran Tošić je maestralno uposlio Sumu spojivši ga sa golom, ali je golman Malatije sjajno odbranio čist gol.

Zdjelar u 25.minutu dobija žuti karton.

U 20. minutu je Sadik opet napravio probleme odbrani Malatije i izborio korner. Akcija je mogla da se završi i mnogo povoljnije po crno-bele, kako se činilo u prvi mah.

Suma je u 17. minutu odlično predriblao gostujućeg igrača, ali mu je udarac bio previše mekan, tako da je lopta jedva stigla do golmana.

U 11. minutu opasan napad gostuiju, ali odbrana šalje loptu u korner.

Partizan je poveo već u 4. minutu. Gol je postigao Umar Sadik na asistenciju Sume.

Na tribinama Partizanovog stadiona više je od 20.000 navijača, koji su fudbalere dočekali sa pesmom: "Da volim crno-bele".

Foto: Wikipedia, Pixabay

PARTIZAN: Stojković - N. R. Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Šćekić, Zdjelar - F. Stevanović, Suma, Z. Tošić - Sadik.

MALATIJA: Farnol - Čebake, Mina, Akbaš, Kaš - Jalčin - Bifuma, Kagiran, Čalali, Fofana - Jahović.

#FK Partizan

'