AKTUELNO

Fudbalski klub Atakante (FCA) se otisnuo put Kine i turnira ‘SILK ROAD START CUP 2019. sa tri kategorije ( U12, U10 , U9 ) i ostvario veliki uspeh osvojivši zlatne medalje u kategorijama U10 i U9 , dok je U12 zauzelo 5. mesto od ukupno 16 ekipa.

12 dana provedenih u Kini ostace u prelepom sećanju naših dečaka jer su zabeležilo najveći uspeh u 12 godina dugoj istoriji kluba osvojivši 2 zlata i vraćaju se u Srbiju prepuni utisaka kako na terenu tako i van. Odmerene su snage i pokazana vrednost sa najboljim selekcijama Henan provincije koja broji 120 miliona stanovnika.

Po veoma sparnom i toplom vremenu FCA dečaci su stoički odradili veliki broj utakmica na kojima su pokazali impozantan kvalitet protiv mnogo jačih i brojnijih selekcija ( koje broje preko 100.000 dece u kategorijama) i zasluženo se popeli na najvišlje postolje.

Presrećan je ceo stručni štab kluba ( Treneri: Slobodan Rakić , Nemanja Mijailović , Dušan Trifunović, tehniko Nikola Jović , lekar Milica Ćosić i PR Minja Jovanović) na čelu sa predsednikom Mihailom Jovanovićem koji najavljuje nove izazove , jer posle ovako velikih uspeha , pozivi stižu sa svih strana , kako Kine , tako i drugih delova Evrope.

#fudbal

'