AKTUELNO

Rezultatom 3:0 Partizan je potvrdio kvalitet!

Fudbaleri Partizana i Konahs Ki Nomadsa na stadionu u Humskoj igrali su revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope i savladali protivnika rezultatom 3:0.

Izabranici trenera Save Miloševića imali su veliku priliku da se plasiraju u narednu kvalifikacionu rundu pošto su u prvom meču pre sedam dana u Velsu slavili sa 1:0.

Za sedam dana crno-beli će na megdan turskom Malatjasporu koji je u dvomeču savladao Olimpiju iz Ljubljane.

Foto: Tanjug AP/Darko Vojinovic

Partizan je u utakmicu ušao rešen da brzim pogodkom definitivno reši pitanje prolazka u treće kolo, a na samom pocetku, u 8. minutu posle odlične asistencije Tošića u 100 odsto šansi našao se Sadik, ali je bio neprecizan.

Partizan je imao terensku inicijativu posle sanse iz 8. minuta. Novu odličnu šansu imao je u 45. minutu prvog poluvremena, posle greške fudbalera Konakh Kija. U šansi se opet našao Sadik, međutim nije se dobro snašao iako je gol gostiju bio prazan.

Foto: Tanjug AP/Darko Vojinovic

Iskoristio je šansu čim su se Velšani malo otvorili i Partizan je brzom kontrom došao do prednosti golom Tošića.

Foto: Tanjug AP/Darko Vojinovic

Posle prvog gola osetilo se olakšanje u ekipi Partizana, što je rezultiralo sa dva brza pogodka. Samo što je ušao u igru, Ožegović je postigao drugi gol za Partizan posle odlične asistencije Sume.

Samo tri minuta kasnije, u 73. minutu strelac trećeg gola za Partizan je mladi Stevanović koji je odličnim šutem savladao golmana gostiju.

Partizan je, inače, bio veliki favorit za prolaz dalje.

#FC Partizan

'