AKTUELNO

U teškoj saobraćajnoj nesreći povređen je centar Zvezde Ognjen Kuzmić, a u drugom vozilu nalazio se još jedan sportista - Dražan Janjanin.

Poznati bokser iz Prijedora bio je suvozač u automobilu marke "BMW" koji je udaren od strane "poršea".

Janjanin je za "Srpskainfo" prepričao kako se odvijao dramatičan incident na putu Banjaluka - Prijedor u Ramićima i kako je iz havarisanog automobila pokušao da izbavi sebe i prijatelja koji je vozio, dok su vatrogasci morali da intervenišu u slučaju Ognjena Kuzmića i njegovog prijatelja Bogdana Ilića:

- Vraćao sam se sa meča iz Minhena i Miljatović je mojim autom došao po mene u Banjaluku. Bili smo u Ramićima kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svetla. Kola su velikom brzinom išala iz suprotnog smera i skrenula u našu traku. Miljatović je brzo odreagovao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u brežuljak. Međutim i “porše” koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji desni kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila, izjavio je za "Srpskainfo" Dražen Janjanin.

Bokser je još dodao da je automobil u kom se vozio nakon udarca završio na krovu, dok je "porše" u kom je bio košarkaš Crvene zvezde izgubio kontrolu i završio 200 metara dalje.

Razbio sam prozor i izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dole do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletelo je sa ceste. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta, dodao je bokser.

Srećom, povređeni iz ovog automobila prošli su bez težih povreda.

- Imamo posekotine od stakla. Ja sam šio ruku, Ali dobro smo. Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju, zaključuje Janjanin.

Pročitajte još: U TOKU TRANSPORT KUZMIĆA NA VMA! Helikopter poleteo iz Banjaluke, poznato i kakvo je trenutno zdravstveno stanje našeg košarkaša! (FOTO)

#Košarka

#Ognjen Kuzmić

'