AKTUELNO

Mladi Filip Stanković ne krije da mu je želja da s Interom jednog dana osvoji Ligu šampiona.

Sin proslavljenog fudbalera Dejana Stankovića nastavlja očevim stopama. Znamo da je Dejan tokom bogate igračke karijere sa Interom osvojio sve što se osvojiti moglo, a tradiciju osvajanja pehara za nero-azure nastavljaju i njegovi potomci.

Njegov sin Filip golman je selekcije milanskog Intera do 17 godina koja je ove sezone osvojila tituli šampiona Italije u tom uzrastu.

Mladi Stanković i njegovi drugovi su u odlučujućoj utakmici pobedili Romu 3:1, a Filip se u finišu meča istakao golmanskom bravurom, kada je uspeo da odbrani šut sa 11 metara nakon koga su svi očekivali da vide loptu u mreži.

Ponosni tata Dejan, podelio je na svom instagram profilu fotografiju sa sinom Filipom i peharom, a čestitke mnogobrojnih Stankovićevih prijatelja, poznatih sportista, su se nizale.

Među najzanimljivijim je možda poruka kapitena vaterpolo reprezentacije Srbije Filipa Filipovića, koji je napisao: "Kakav otac, takav sin".

Treba istaći da je Filip Stanković kapiten kadetske reprezentacije Srbije i ne krije da mu je želja da s Interom jednog dana osvoji Ligu šampiona, a idol mu je nekadašnji saigrač njegovog oca upravo iz Intera, Žulio Cezar.

#Dejan Stanković

#FC Inter

'