AKTUELNO

Na turniru će učestvovati 11 boksera iz Srbije.

Kik bokser Zoran Grozdanić najavio je u Novom jutru CFL turnir u organizaciji Enfjužna koji će 28. juna biti održan u Belekspo centru.

Kako je najavio ljubitelji kik boksa imaće priliku da uživaju u okršajima kik boksera iz celog sveta. Grozdanića očekuje borba sa Grkom, a nada se i pobedi protiv njega.

- Ne sumnjam da ću pobediti. Ne razmišljam mnogo, uvek kada nešto očekuješ ništa se ne desi. Pogledao sam par brobi svog suparnika, mislim da sam bolji. Privodimo pripreme kraju, treniramo 10 puta nedeljno. Imamo ozbiljan sistem kondicioniranja i treninga – rekao je Grozdanić.

Kako je rekao, ozbiljne su pripreme za predstojeći turnir. Kaže da u kik boksu prosečan meč traje tri runde po tri minuta, ali i objašnjava da to nije uopšte malo.

- Dovoljno je da 15 sekudni samo udara džak, i onda bi svako razumeo da tri minuta po tri runde nije malo. Borbe su vrlo zahtevne – objasnio je on.

Grozdanić najavljuje spektakal 28. juna u Belekspo centru i poziva sve ljubitelje kik boksa da dođu. Kako je istakao, biće 11 predstavnika iz Srbije kojima će biti za nijansu lakše, jer će igrati na domaćem terenu.

#Kik boks

'