AKTUELNO

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza na današnjoj konferenciji za medije u Staroj Pazovi zamolio je da svi podrže naš tim u utakmici protiv Litvanije, jer tako možemo izboriti plasman u finale EP.

Kokeza je rekao da se izvinio zbog debakla i loše utakmice u Ukrajini i naglasio je da misli da dobar deo odgovornosti ima i rukovodstvo FSS na čelu sa njim.

-Ovo što je bilo u Ukrajini više ne sme da se ponovi, ovi fudbaleri koji su ovde su najbolje što Srbija ima, i mislim da oni svi moraju da da ginu na terenu i da daju sve od sebe jer su nacionalni dres i grb Srbije svetinja - rekao je Kokeza i zamolio sve da da pruže podršku igračima i stručnom štabu kako bi da pobedili Litvaniju i da bismo izborili plasman na EP.

-Verujem da naši fudbaleri to mogu da urade. Sastanak izvršnog odbora će se održati u sredu održati i videćemo kakve ćemo odluke doneti - najavio je Kokeza.

Da posetimo, fudbalska reprzentacija Srbije je doživela debakl od Ukrajine 5:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Ovo je bio najteži poraz Srbije od osamostaljenja 2006. godine. Srpski tim je bio potpuno nemoćan u Lavovu.

Sledeću utakmicu naša reprezentacija igra u ponedeljak (10. jun) od 20.45 sati protiv Litvanije, takođe u kvalifikacijama, i to pred praznim tribinama usled kazne zbog ponašanja publike na prošlogodišnjem meču Lige nacija sa Crnom Gorom.

#Fudbalski Savez Srbije | FSS

#Slaviša Kokeza

'