AKTUELNO

Napadač Pari Sen Žermena odbacio je optužbe Brazilke Nažile Trindad, za seksualno zlostavljanje, a sada će morati da dokazuje i šta je radio na tajnom snimku.

Naime, istraga je bila pokrenuta nakon što je Nažila Trindad (26) u brazilskom gradu Sao Paulu prijavila Nejmara za silovanje, koje se navodno dogodilo 15. maja u Parizu.

Ona je navela da je Nejmara upoznala na Instagramu i da je posle kraćeg dopisivanja Brazilac je ponudio da joj kupi avionsku kartu kako bi doputovala u Pariz, gde joj je obezbedio smeštaj u hotelu "Sofitel Paris Arc Du Triomphe".

Navodi i da je fudbaler u hotel došao pijan i da je u jednom trenutku postao agresivan, kao i da je pokušao da je primora na seksualne odnose.

Foto: Printscreen YouTube/LacravTV

Nažila se dva dana kasnije vratila u Brazil, ali incident nije prijavila francuskoj policiji jer je bila "emotivno potresena i uplašena da iznese činjenice u stranoj zemlji".

Sada se pojavio i snimak na kome se vidi sporan događaj, a koliko je video relevantan pokazaće dalja istraga.

Podsetimo, Nažila je ranije rekla da će objaviti video iz hotelske sobe koji će dokazati njene tvrdnje.

Na snimku se može čuti Nejmar kako govori Ne, ne, ne udaraj me, ali i devojka koja uzvraća pitanjem "Ne? Ti ćeš mene, zar ne?!"

Nažila je nakon toga bacila nešto na Nejmara i rekla da želi da ga tuče, jer je on nju tukao dan ranije.

#Nejmar da Silva

#Silovanje

#snimak

#soba

'