AKTUELNO

U hali ''Ranko Žeravica'' na Novom Beogradu održava se pravi boks spektakl.

Pre samog početka meča u ringu su se pojavili borci sa Košara i pripadnici Ministarstva odbrane. Na razglasu je krenula himna Srbije, a na ovu scenu niko nije ostao ravnodušan. Nekoliko prisutnih savladale su emocije, čuli su se jecaji u publici, a ponegde su mogle da se vide i suze.

Na poziv Mikana Velinovića bivšeg predsednika Rvačkog saveza starešine ministarstva odbrane i Vojske Srbije i heroji sa Košara na čelu sa komandantom 125 mtbr general majorom Draganom Živanovićem prisustvovali su međunarodnom turniru u profesionalnom boksu "Poklon Beogradu" i tom prilikom je dodeljeno priznanje srpske profesionalne bokserske federacije vojniku Dražić Ivanu.

Događaju su prisustvovali kao specijalni gosti kapetan bojnog broda Milan Konjikovac, pukovnik Šljivančanin Duško, vojnici Dražić Ivan, Župić Dimitrije, Marić Milenko, Zorić Jugoslav, Arsenijević Milorad, zamenik komandira karaule Kosare Radojević Saša.

Naravno, posebna zahvalnost je posvećena svim herojima sa Košara i Paštrika koji su se upravo pre 20 godina nesebično stavili u prve redove odbrane naše otadžbine.

Večeras će se Veljko Ražnatović boriti protiv Hrvata Mrvalja.

#Bokserski savez

#Košare

'