separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

JANKO TIPSAREVIĆ OTKRIO ŠTA MUČI ĐOKOVIĆA: Voleo bih da kažem moje lično mišljenje, ne znam da li bi se Novak saglasio


Janko Tipsarević je bio gost teniskog podkasta gde je pričao o svojoj povredi i povratku na terenu, promenama u ATP vrhu i zašto je Novak predstavljen kao zlikovac, i otkrio šta je potrebno Đokoviću da prestigne Federera po broju Grend slem titula!


- Voleo bih da kažem moje lično mišljenje. Ne znam da li bi se Novak usaglasio. Pitali su se svi zašto je Novak udario u zid. Postoji psihološki umor, osvojio je Rolan Garos, nešto čemu je težio godinama. Ipak, mislim da je glavni razlog povreda, iako ljudi okrivljiju gurua i način njegove ishrane. Kada vas nešto boli, potpuno ste demotivisani, da ne kažem ludi. Ne donosite prave odluke. Kombinacija povrede i mentalnog umora je nešto kroz šta je prolazio osam meseci - rekao je Tipsarević za britanski Telegraf.

Tipsarević je otkrio i šta to najviše 'muči' Đokovića.

- Novak mrzi kada je 'loš momak'. Ima onih koji u tome uživaju, ali to nije u njegovoj prirodi. On voli da pomaže, a njegova poruka je predstavljena na pogrešan način (smena u vrhu ATP). U medijima je, pogotovo posle izjava Rodžera i Rafe, predstavljen kao momak koji je srušio Krisa. To je uticalo na njega. On ozbiljno shvata svoju poziciju predsednika Saveta ATP. Malo je razočaran jer je pokušao da donese nešto dobro, da bi na kraju bio predstavljen kao zlikovac - rekao je Tipsarević.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti