AKTUELNO

Kapiten fudbalera Real Madrida Serhio Ramos priznao je da je napravio veliku grešku kada je u Amsterdamu protiv Ajaksa sa namerom dobio žuti karton kako bi "očistio" kaznu za revanš u Madridu u osmini finala Lige šampiona.

Ramos je zbog tog gest zaradio dva meča suspenzije UEFA, ali pored toga ga je više zabolela činjenica da je, kao jedan od najvećih gubitnika, gledao poraz Reala od Ajaksa (4:1) u majstorskoj partiji Dušana Tadića.

- Da li je žuti karton u Amsterdamu greška? Apsolutno jeste i krivim sebe 200 odsto. Nisam mogao da pretpostavim da će biti onakav ishod - priznao je Ramos u objavi na društvenim mrežama.

Ramos je, ispred ekipe, istakao da ne želi da se krije iza razočaravajuće sezone.

- Mi se ne krijemo, poslednji događaji bili su užasni. Igrači su na prvom mestu dogovorni, a ja kao kapiten više nego iko - poručio je Ramos i demantovao da postoje sukobi unutar kluba.

Pored toga što je Real ostao bez šanse da juri četvrti uzastopni trofej Lige šampiona, izgubio je sezonu jer je u polufinalu Kupa kralja ispao od Barselone, rivala od koga ima čak 12 bodova manje u trci za šampiona Španije.

#Sergio Ramos

'