AKTUELNO

Utakmicama vanrednog 25. kola nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije sa najvećom pažnjom na duel u Humskoj između fudbalera Partizana i niškog Radničkog.

Remijem u večitom derbiju (1:1) Radnički je iskoristio da poveća razliku u odnosu na crno-bele na osam bodova, ali i dodatno se približi lideru Crvenoj zvezdi na sedam, pa mu je meč u Humskoj možda i najvažniji u sezoni.

Partizan je pod moranjem trijumfa kako bi se približio rivalima, ali je tim Nenada Lalatovića u odličnoj formi i tako želi da nastavi.

Šampion i lider na tabeli Crvena zvezda ide na nezgodno gostovanje u Lučane ekipi Mladosti, jednom od pretendenata za visok plasman u plej-ofu.

Bez obzira što su crveno-beli dobili osam od poslednjih devet susreta sa Mladosti, čeka ih teško gostovanje posle icrpljujućeg derbija.

Od ostalih sutrašnjih utakmica izdvajaju se ona na Banovom brdu između Čukaričkog i Napretka, ali i u direktnoj borbi za opstanak Mačva - Dinamo i Rad - Bačka.

Raspored utakmica, sutra: Zemun - Proleter (14 sati), Čukarički - Napredak (16), Mačva - Dinamo Vranje (16), Mladost - Crvena zvezda (16), Rad - Bačka (16), Radnik - Voždovac (16), Partizan - Radnički Niš (18), Vojvodina - Spartak (18).

Tabela:

Crvena zvezda 66 bodova, Radnički Niš 59, Partizan 51, Čukarički 45, Mladost 39, Napredak 34, Proleter 32, Radnik 29, Vojvodina 28, Voždovac 25, Mačva 24, Bačka 21, Spartak 20, Rad 19, Zemun 17, Dinamo 17.

#Superliga Srbije

#fudbal

'