AKTUELNO

Nekmar ne priča često, ali posle tri turbulentne poslednje nedelje u kojima su mediji brujali o odlasku iz PSŽ i povratku u Barselonu, o drogiranju za vreme proslave Nove godine, on je stao pred kamere "Kanala plus".

- Navikao sam da moje ime služi za razne spekulacije, priča se o mom odlasku iz PSŽ, ali ne postoji nijedan konkretan potez u tom pravcu - tvrdi Nejmar.

Na laži će uvek reagovati.

- Oguglao sam i na dobre i na loše stvari koje se plasiraju o meni. Međutim, potpuna je neistina da sam konzumirao drogu. Ja sam atleta, jesam možda malo lud, ali svakako nisam glup. S druge strane sam veoma srećan što sam magnet za medije, jer to govori kog sam kvaliteta. Sazreo sam potpuno, znam da sam jedan od najboljih fudbalera današnjice.

Tvrdi da nema nijedan razlog da bude nezadovoljan u Pari Sen Žermenu.

- Osećam se kao kod kuće, adaptirao sam se i na klub i na Ligu, živim u metropoli. Priznajem da sam imao nekih problema ali je sve to prošlost. Uz sve to, imam pravi odnos sa trenerom Tuhelom. Verujem mu. Kad igrač ima poverenje u trenera onda daje i život za pobedu - uveravao je Nejmar, strelac 13 golova ove sezone u šampionatu Francuske.

#Nejmar da Silva

'