AKTUELNO

Predsednik španske fudbalske lige Havijer Tebas rekao je danas da je Žoze Murinjo dobrodošao u Primeru i da bi povratak portugalskog trenera bio "veliki spektakl".

Murinjo je prošlog meseca otpušten iz Mančester junajteda zbog loših rezultata. On je u sezoni 2011-2012 osvojio titulu sa Real Madridom i prekinuo dominaciju Barselone.

Španski mediji preneli su da predsednik Reala Florentino Perez želi da se Murinjo vrati u klub, uprkos tome što je sa Santjagom Solarijem ugovor potpisan do 2021. godine.

- To ne bi bila loša ideja za Primeru. On je fantastičan trener sa mnogo kvaliteta i to bi bio veliki spektakl. Bilo bi fantastično imati ga ovde, ali ko zna u kom klubu će raditi - rekao je Tebas za katalonski radio RAC1, preneo je Skaj.

Takođe, spekuliše se i da bi Nejmar mogao da se vrati u Španiju, nakon što je na leto 2017. godine iz Barselone prešao u Pari Sen Žermen.

- Nejmarov povratak u Španiju? Želimo što više zvezda, a naravno on je jedna od svetskih zvezda. Najvažnije za nas je da imamo jak brend, kao što je engleska Premijer liga, a oni godinama nemaju osvajače Zlatne lopte - naveo je Tebas.

#Nejmar da Silva

#Žoze Murinjo

'