AKTUELNO

Najbolji mladi fudbaler sveta Kilijan Mbape, nakon što je sa golom i dve asistencije učestvovao u pobedi Pari Sen Žermena nad Crvenom zvezdom (4:1) u Ligi šampiona, poručio je da se odlično osećao u atmosferi 55.000 gledalaca na stadionu "Rajko Mitić".

Mbape je posle utakmice stigao i da se našali u razgovoru sa francuskim novinarima, a među njima je bio i izveštač Tanjuga koji je uspeo da postavi pitanje.

Foto: Tanjug

- Kako sam se osećao u ovakvoj atmosferi? Odlično, a Vi? -, nasmejao je sve prisutne 19-godišnji Mbape i uputio se prema klupskom autobusu.

Mbape, koji prethodno nije stao ispred srpskih novinara, kaže da je ekipa Pari Sen Žermena napravljena da zna kako da se nosi u vrućem ambijentu.

Foto: Tanjug

- Puno sam slušao o ovoj atmosferi i tačno je da je bilo veoma lepo. Bili smo na visokom nivou i ostvarili smo cilj. Došli smo u Beograd po prolaz i na najbolji način odgovorili.

Foto: Tanjug AP

Mbape naglašava da je privilegija da u napadu igra sa Edinsonom Kavanijem i Nejmarom da Silvom.

Foto: Tanjug AP

- Imam šansu da igram sa najboljim igračima sveta. Kada smo na nivou kao protiv Crvene zvezde onda je dobro za sve nas. Imamo dokazane igrače, Kavani je najbolji strelac u istoriji kluba, a Nejmar jedan od najboljih na svetu - zaključio je on.

Foto: Tanjug AP

Fudbaleri Pari Sen Žermena sa 11 bodova završili su na prvom mestu C grupe Lige šampiona, dva više od Liverpula sa kojim je otišao u osminu finala i Napolija, dok je Zvezda imala četiri boda.

Foto: Tanjug AP

#Crvena Zvezda

#Kilijan Mbape

#PSŽ

'