AKTUELNO

Žiri se posebno obradovao ovoj temi.

Nakon mjuzikla, tema na koju će učesnici pokušati da odgovore od ovog petka u nagledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" jeste muzika iz devedesetih godina.

PROČITAJTE JOŠ: SERGEJ PAJIĆ JE MILJENIK DEVOJČICA, a pred nastup u PINKOVIM ZVEZDICAMA-ALL STARS otkriva stvari koje niste znali o njemu!

Foto: TV Pink Printscreen

Osim što će zvezdice večeras na sceni morati da se predstave pesmom iz tog muzičkog perioda, oni treba da osmisle i scenski nastup koji će publiku podsetiti na ono što su nekada slušali i gledali. Ono zbog čega će zvezdice morati da se dodatno potrude, jeste činjenica da od ovog petka počinje ispadanje iz takmičenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovog petka uživaćete u nastupima Irine Arsenijević, Eme Simonović, Davida Radosavljevića, Tome Milovanovića, Bojane Radovanović, Amne Alajbegović, Leonore Gaši, Veljka Čačića, Teodore-Tare Stojanović, Sergeja Pajića, Pavla Vasiljevića i Valentine Mec, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" i vesele devedesete večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Foto: TV Pink Printscreen

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: Pink.rs

#Pinkove zvezdice - All Stars

'