AKTUELNO

Uglavnom su imali lepe reči za nju, ali sigurno joj se neće dopasti što su pričali o ovome.

Kristina Kockar je nakon pobede u "Zadruzi" kupila stan na Karaburmi od 100.000 evra i preselila se iz Zrenjanina. Kraj u kojem sada živi pun je novih zgrada i luksuznih vila, a Kija je odabrala stan na kraju jedne slepe ulice.

Komšije ističu da je kod njih uvek mirno, nema gradske buke i vreve, a vazduh im je čistiji nego u centru grada zbog zelenila. Iako nisu stigli Kiju da upoznaju dobro jer se skoro doselila iz Zrenjanina u Beograd, nije im promakao detalj da joj bivši suprug Slobodan Radanović čest gost.

Starija gospođa koja živi u zgradi u kojoj je Kija rekla da je kroz prozor često viđala Anu Korać, dok nije ušla u rijaliti, i Slobu Radanovića, koji je dolazio kod nje i noću.

Foto: TV Pink Printscreen

- Drago mi je što je Kija došla u moj kraj. Kada sam čula da ona kupuje stan u mojoj zgradi baš sam se obradovala. Dobra je komšinica, ne pravi nikakvu buku i ne pušta muziku. Sloba dolazi često, a i Ana Korać dok nije ušla u rijaliti. Znam da je imala operaciju. Pred tu interenciju često joj je mama bila tu da je ohrabri i pruži podršku, mislim i da je spavala u njenom stanu. Ja sam Kiju podržavala i dok je bila u Zadruzi i vidim da je fina devojka. Uvek se kulturno javi i popriča kad se sretnemo.

Marija, druga komšinica, rekla je da se Kija ne kreće po kraju.

Foto: Pink.rs

- Kristina često nije kod kuće, obično su joj navučene roletne. Ne viđamo da se šeta po kraju niti da obilazi prodavnice. Imamo lep restoran u kraju i svi nekada odemo tamo, ali ona još nijednom nije došla. Ugledam je nekada kad prođe autom u garažu, pa iz garaže ide u svoj stan. Nemamo priliku da popričamo sa njom. Sreli smo Slobu u kraju. Bio je kod nje, sigurno. I posle svega što se priča, izgleda da su oni ostali u dobrim odnosima - uverena je ova komšinica.

S druge strane, saznali smo da u neposrednoj blizini rijaliti zvezde živi još poznatih.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POTPUNO SE RAZJARILA: Evo kako je Sandra Afrika reagovala kada su je pitali za Volkova! (VIDEO)

- Nisam znala da je Kristina ovde, ali me ništa više i ne čudi. Ovaj naš kraj je popularan među poznatima, pa se sve više nastanjuju malo dalje od centra. Odmah tu iza žive Buba Miranović i dr Filgud. Lepo što je došla kod nas - rekla je starija komšinica.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'