AKTUELNO

Prizor iz potpuno spaljene vile koji je Lijam objavio i podelio sa fanovima mnogima je naterao suze na oči.

Zajednički dom pevačice Majli Sajrus i Lijama Hemsvorta u kom su živeli potpuno je uništen tokom stravičnog požara koji ga je zahvatio. Slavni par se skućio u vili u Malibuu nakon što su obnovili veridbu prošle godine. Nakon požara glumac se vratio do nekadašnjeg zajedničkog doma gde je zatekao stravičan prizor - ruševine i pepeo od onoga što je nekada bilo njihovo ljubavno utočište.

Foto: Printscreen Youtube

Na svom Instagram profilu glumac je objavio potpuno uništen njihov natpis "ljubav".

Foto: Instagram

- Srce nam se slama već nekoliko dana. Ovo je ono što je ostalo od moje kuće. Ljubav. Mnogo ljudi u Malibuu i okolnim mestima u Kalifoniji su izgubili svoje domove i moje srce je uz sve koji su izgubili svoje domove. Juče sam ceo dan proveo u Malibuu i bilo je sjajno videti ljude kako se drže svi zajedno i pomažu jedni drugima koliko god mogu. Volim vas, ljudi. Volim te, Malibu. Biće ovo velika avantura na putu ka novoj izgradnji - napisao je glumac na Instagramu.

Najveći i najsmrtonosniji požar u istoriji SAD uništio je i domove Orlanda Bluma, Kejtlin Džener, Džeralda Batlera, Kim Kardašijan i mnogih drugih.

Autor: S. R.

#Lijam Hemsvort

'