AKTUELNO

Pozitivan pomak između oca i ćerke.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Voditelj Milan Milošević je postavio pitanje Aleksandri Subotić zašto svog oca Karađorđa Subotića i dečka Davida Dragojevića smatra rivalima.

Foto: TvPink Printscreen

Davida i Karađorđa ne smatram za rivale, jeste da se mi takmičimo za sebe, ali ja nikad na Karađorđa ne mogu da gledam kao na rivala, a ni Davida. Ja sa njim mogu da se svađam. Karađorđa mi je žao što je ponekad ovde, biće mi veoma teško ako on uđe u konflikt sa nekim, nadam se da će biti flegma. Ja ovde nikoga ne vidim kao rivala - rekla je Aleksandra.
Primetio sam pozitivne pomake između oca i ćerke, tako da je to pomak, nije rivalstvo - prokomentarisao je Karađorđe.

Foto: Pink.rs

Kako je poznato da je Aleksandra doživela nervni slom zbog veridbe svoga oca sa mamom Mine Vrbaški, Ivanom jednog gledaoca je zanimalo da li ona podržava njihovu vezu.

Zašto praviš dramu ako je tvoj otac našao srodnu dušu? Da li si ljubomorna? Konstantno govoriš da ne podržavaš vezu. Da li ti podržavaš vezu svog oca - pročitao je voditelj pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Kako ja mogu da budem ljubomorna na vezu mog tate. Pa neću ja biti sa njim. Znate koliko sam ja bila srećna na toj veridbi. Jedna divna žena, jedna divna sestra, svi smo bili veseli. Svi mi sijamo. Ne bira mi tata dečka. Tata je generalno kada sam se ja svađala sa bivšim momcima bio njihov najbolji drug, ali nikad nije birao. Generalno je Karađorđe mislio da sam ja loša, a da su svi oni bili dobri ljudi - prokomentarisala je Aleksandra.
Ja sam ih branio od tebe. Nikad se nisam mešao u takvu vrstu međuljudskih odnosa - dodao je Karađorđe.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OVO MU NIKADA NEĆE OPROSTITI! Aleksandra saznala šta je David priznao da bi radio sa Anom, pa počela da URLA NA SAV GLAS! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'