AKTUELNO

Pokušava da iskoristi njegovo stanje?

Popularni pevač, Darko Lazić, 23. oktobra doživeo je stravičnu saobraćajnu nezgodu, kada je automobil kojim je upravljao sleteo sa puta i nekoliko puta se prevrnuo.

Darko je tada zadobio teške povrede, te je hitno smešten u KBC Zemun gde još boravi. Lekari mu svakodnevno pružaju sjajnu negu, a izvršili su već dve uspešne operacije.

Foto: RTV Pink

Međutim, njegovoj porodici se svakodnevno javljaju misteriozne osobe i navodni iscelitelji koji tvrde da mogu da izleče pevača, što je bio slučaj i ovoga puta.

Javio se čovek koji je ponudio da dođe u bolnicu u kojoj je Darko smešten od trenutka kada je imao saobraćajku kako bi brojevima pokušao da ga izleči. On je pondio da Laziću izračuna datum rođenja, mesec i godinu, kao i sat u kojem se rodio i tako za njega nađe adekvatnu terapiju i predvidi dalji tok lečenja - navodi dobro obavešten izvor blizak pevaču i dodaje:

Foto: Ivan Dobričić

PROČITAJTE JOŠ: OGLASILA SE POSLE SINOĆNJEG SKANDALA: Luna je optužila da nije htela da joj se javi, Teodora pobesnela i otkrila SVE! Evo da li je dobila INSTRUKCIJE od Kije (FOTO)

Naravno da ove metode nemaju nikakve veze sa lečenjem koje Darko svakodnevno dobija u KBC Zemun i da su Darkovi bližnji apsolutno protiv svih svega sličnog. Oni su zahvalni ljudima koji se javljaju da im pruže podršku, ali nije u redu da nekolicina ljudi pokušava da iskoristi stanje u kojem se nalazi Darko Lazić - zaključuje izvor.

Pink.rs

#Darko Lazić

'