AKTUELNO

Otkrila je šta će ubuduće raditi kada na žurci bude nastupao neko od bivših zadrugara.

Teodora Džehverović je na jučerašnjoj žurci zabavljala zadrugare, a Luna Đogani je bila oduševljena što će ponovo da vidi bivšu cimerku. Teodora nije uzvratila ushićenje, pa je ignorisala Lunin pokušaj da se pozdrave, a kasnije joj je prišla uz objašnjenje da je nije videla. Izgleda da Luna nije poverovala u njeno opravdanje, pa je danas ukućanima pričala kako se oseća povređeno zbog cele situacije.

Foto: TvPink Printscreen

Nasmejala sam ti se. Kakav je to pozrav? Pozdravila se sa svima osim sa mnom. Tu sam tek videla da laže, kao nasmejala sam ti se. Vidim da će ovde da pevaju svi sa kojima nisam dobra. Kada bude žurka sa zadrugarima, mene zaključajte u neku sobu - bila je ljuta Luna.

Ona je okupljenim zadrugarima opisala kako je protekao susret između nje i Teodore pa je otkrila kakav je bio njihov odnosu u paizi između dve sezone "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

Ona je meni poslala poruku da me podržava, sama je poslala. Ja sam se obradovala kao da mi mama dolazi. Bolje da me je u facu pljunula nego što mi je to uradila. Bukvalno sam se sama sa sobom pozdravila, kao g*vno sam se osećala - rekla je Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: KRSTIO SE I HVATAO ZA GLAVU: Blondi pred svima simulirala ORALNI S*KS sa Petrućijem, sin Savo nije mogao da veruje šta gleda! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'