AKTUELNO

Njihov važan datum obeležili su kako dolikuje.

Drvo mudrosti je u Rajski vrt pozvao Marijanu Zonjić i Adama Đoganija kako bi im saopštio da li su uspešno obavili svoje tajne zadatke.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Adam je imao zadatak da sakrije posuđe iz kuhinje u radionicu, a Marijana da to isto posuđe vrati u kuhinju. Drvo mudrosti je obavestilo zaljubljene golupčiće da su uspešno obavili zadatak, a kao nagradu za to oni su dobili šampanjac kako bi, kako dolikuje, proslavili dva meseca od njihovog prvog poljupca, što je Adam tražio kako bi iznenadio svoju devojku.

Šta ćemo sada da radimo? Oboje ste ispunili zadatak. Dragi moji, iza mene je vaša nagrada - reklo je Drvo.

Foto: TvPink Printscreen

Na nekoliko trenutaka Bela kuća je odisala harmonijom i ljubavlju. Svi zadrugari su plesali uz muziku, a Marijana i Adam su uživali u zagrljaju i poljupcima.

Ja se tresem sav - pričao je Adam i zahvaljivao se Velikom šefu na divnoj nagradi, a ovaj romantični prilog raznežio je zadrugare koji su im aplaudirali, a oni najemotivniji, poput Jelene Krunić, su i zaplakali.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OVAKAV UDARAC NIJE MOGLA NI DA SANJA! Posle histerije zbog očeve veridbe, Aleksandra VAN SEBE zbog onoga što je Karađorđe uradio za Minu! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'