AKTUELNO

I pre nego što su postale cimerke ona ju je podržavala.

Aktuelna učesnica "Zadruge", Pinkova zvezda Zlata Đurković, od samog ulaska u najgledaniji rijaliti na našim prostorima nije krila svoje simpatije prema Luni Đogani.

Ona se tamo sprijateljila sa njom i postavila se prema njoj kao majka i uvek je tu za nju kada joj je potrebna.

Foto: Printscreen Youtube

Ono što je malo poznato jeste da je Zlata snimila jednu pesmu koju je posvetila nikom drugom do Luni, a koja je objavljena krajem oktobra prošle godine, kada su Đoganijeva i Slobodan Radanović bili već mesec i po dana u vezi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To je i Đurkovićeva pomenula nekoliko puta, a na njenom profilu na Instagramu se pojavio i snimak u kom se može čuti deo te pesme.

Foto: YouTube screenshot

"Živim život s njim u sobi poput lude. Živim život s njim, a ne znam šta će da bude. Ova bol ima svoju žestoku cenu, komad po komad rasipa dušu i daje je njemu. Produžavam i po stoti put se ranjavam, ne prestajem da se borim, sve strahove željom sagorim. Čak i kada jako stradam, više te od bola volim. Mogu i da s tobom padam, al' me nije sramota da volim", glase reči Zlatine pesme.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: AKO SE NE POVUČE, NAPRAVIĆU SKANDAL! Sanja BESNA zbog situacije u Zadruzi, SMETA JOJ Matorin i Eleonorin odnos! (FOTO)

Ukoliko je niste do sada poslušali, možete je čuti u donjem snimku.

#Luna Đogani

#Zlata Đurković

'