AKTUELNO

Otkrila je i da je veoma zaljubljena, ali će njegovo ime sačuvati za sebe.

Ove večeri, voditelj Ognjen Amidžić je poveo intervju sa Miljanom Kulić, koja i te kako voli da komentariše situacije u Beloj kući, a večeras je bio i više nego pogodan trenutak za to.

Kako je danas održana veridba Ivane Vrbaški i Karađorđa Subotića, kada je Aleksandra Subotić napravila pravi haos zbog ove situacije, Miljana je dala svoje viđenje.

Ako je ljubav između Karađorđa i Ivane, ja glasam za ljubav i podržavam ih. Što se tiče Aleksandre, ja nju dugo poznajem i znam kakav je folirant. Danas je sve ovo dramaturgija bila. Ako je istina sve ovo što je istina... Da sedne na vrelu ringlu, ja joj ne bih verovala. Ne mogu da razumem da neko hoće da uskrati nekome sreću. Da li ona misli da će čovek da živi u četiri zida? On se sada smirio i pronašao pravi put. Ja se nikad ne bih tako ponela prema roditelju. Ako nije srećna treba, treba da odglumi sreću zbog roditelja. Ne nalaze deca srodne duše roditeljima i partnerima. Ja ne razumem čemu danas ono histerisanje - ispričala je Miljana Ognjenu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je upitao Miljanu šta ona misli koliko će David Dragojević trpeti Aleksandrino histerisanje i da li on gaji simpatije prema bilo kojoj ukućanki.

Još veoma malo. On glumi da mu je lepo, sjajno i bajno. Vidi se da mu je baš teško da je ostavi. To gušenje u vezi i pritiskanje. Mislim da mu se Luna sviđa i po pogledu i po gestikulacijama. Videla sam kako su Mislim da su obostrane simpatije, ali David to ne sme da prizna, jer bi Aleksandra ishisterisala - otkrila je Kulićeva i dodala da Subotićeva posesivno zaljubljena u Davida i da nije ni u koga drugog zaljubljena:

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da ne. Ona je svesna kakva je ona, svesna je svog ponašanja. Zna da je niko ne bi trpeo sa takvim ponašanjem - rekla je Miljana.

Potom je Kulićeva priznala da je veoma zaljubljena, ali da je svoje emocije potisla i da nikome neće otkriti ko je osvojio njeno srce.

Zaljubljena sam, ali vam neću reći ko je u pitanju. Prolazim pored njega kao pored turskog groblja. Shvatila sam da ne bih mogla da budem sa njim, bila bih povređena. Prošla bih isto kao i sa ocem svog deteta - priznala je Miljana, a onda dodala sa kim u Beloj kući volela da priča.
Volim da pričam sa Aleksom, ovom malom Pinkovom zvezdom, sa Zlatom, ona je dinamična - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Blondi PROREKLA SUDBINU Mini i njenoj majci Ivani, a evo šta im je rekla! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miljana Kulić

#Ognjen Amidžić

'