AKTUELNO

Za nju je ovaj svečani čin bio ''prava cirkusijada''.

Ono što je obeležilo današnji dan u rijalitiju "Zadruga 2" jeste veridba roditelja Mine Vrbaški i Aleksandre Subotić, Ivane i Karađorđa. Ovo je teško podnela Subotićeva, a voditelj Ognjen Amidžić je povodom ovoga poveo intervju sa njom.

Ja sam svesna da moja porodica voli medije, po svaku cenu i meni se to ne sviđa. Ovo je meni jako ružno. Ovo je za mene bila jedna cirkusijada. Moj otac je rekao da se ženi. Ona je meni rekla ako mi se ne sviđa da ja izađem napolje. Nije bilo potrebe da dolaze u rijaliti da obeležavaju svoju vezu. Ljudi unutra ne poznaju njih - objasnila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Subotićeva je doživela tokom dana, nekoliko nervnih slomova, a ona je objasnila zbog čega je reagovala tako burno na njihovu veridbu.

On je meni rekao da sam ja sujetna i ljubomorna i zbog toga sam pukla. Da oni čestitaju, ljube se i grle. U napadu panike, on je mene ignorisao pola sata, 45 minuta. Ja sam rekla vi budite u vezi, ali sve drugo je meni previše. Na kraju mi je čak i drago što sam sve to rekla, jer sam videla kako se ona ponela prema meni. Ja bih se potrudila da se približim toj osobi i mislim da je trebala da pokaže koliko joj je stalo do mog oca. Ja sam napravila grešku sa 16 godina, i zbog toga me svi osuđuju. Ali ovo je meni sada cirkusijada - rekla je Subotićeva i istakla da smatra da je za sve u pravu.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra je prokomentarisala i kakvu je komunikaciju imala sa ocem i zašto smatra da je on napravio grešku.

On je mene kritikovao. Pričao mi da je on na Davidovom mestu on ne bi izdržao sa mnom tri dana. Mene moj otac treba da poznaje. Ja mislim da je ovo loše po njega, kada shvatim da ne mogu ništa da promenim, ja tako reagujem - dodala je Aleksandra

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZNALA SAM DA ĆE BITI HAOTIČNO, ALI NE BAŠ TOLIKO: Davidova majka OTKRILA ŠTA MISLI o Ivaninoj i Karađorđevoj VERIDBI, pa KUDILA Aleksandru! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

'