AKTUELNO

Nikako da se smiri.

Majka Mine Vrbaški, Ivana, i otac Aleksandre Subotić, Karađorđe, su ušli u Zadrugu kako bi se verili, i kao što se očekivalo, njih dve su bile iznenađene. Mina je bila srećna zbog svoje majke, dok je Aleksandra burno reagovala i imala više nervnih slomova zbog njegovog akta.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Do Aleksandre je stigla informacija da je Ivana Vrbaški spominjala njenu ćerku Magdalenu. Već razjarena je imala nameru da se sa njom obračuna, ali je pre toga uputila nekoliko reči njenoj ćerki Mini.

Ona će moje dete da spominje, ubiću nekoga. Nemoj da me diraš. Pustite me na miru. Ološ raspali, priča o mom detetu, hajde napolje. Ona ne sme to da radi - rekla je Aleksandra, pa nastavila da viče na Minu zbog reči njene majke Ivane:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Koji ti ku*ac tebi, smiri se. Neću da te pustim. Hajde, idemo to toaleta da se smiriš i umiješ - rekla je Blondi Aleksandri.
Samo da te pitam kao čoveka, jadnice jadna je l' si dobila kadar, sve vas je*alo. Klošari neostvareni - vikala je i ušla u toalet sa Davidom, a kasnije im se pridružila Blondi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je njen otac čuo za scenu koju je ona napravia, otišao je do toaleta u nadi da će razrešiti odnos, ali se to ni ovog puta nije dogodilo.

Šta ti je dete više, moraš da se smiriš - rekao je Karađorđe, ali mu je Aleksandra i dalje pričala ono što je i malopre rekla.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'