AKTUELNO

Spremno dočekuje 22. novembar.

Poslednjih mesec dana velike zvezde nižu koncerte, a sledeći koji publika željno iščekuje je koncert Aca Pejovića u "Štark" areni 22. novembra. Pevač kaže da je već sada sve spremno i da ništa ne prepušta slučaju.

Foto: TvPink Printscreen

Najteže mu padaju pripreme za koncert a to znači da je smanjio alkohol i tompuse kako bi bio spreman da publici pruži samo najbolje.

Sve je spremno, sve je već gotovo. Probe se održavaju svaki dan, scenografija, bina, to sve što mora da izgleda kako treba je spremno. Karte su već, bez one priče da idu ludo, prodate, ali mislim da karata više nema, sad kako ćemo, šta ćemo, ne znam. Sve je već puno i ostaje još da te večeri budemo raspoloženi. Petnaest dana niti izlazim niti pijem, niti tompus (smeh), sve sam sveo na minimalu i spreman sam da te noći dam sve od sebe. Neka ta arena bude kao prva i sve će biti dobro - rekao je Aco.

Pejović smatra da je najveća odgovornost oko organizacije na njemu i zato će se potruditi da svi koji dođu na koncert budu potpuno zadovoljni.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam tu domaćin i o svemu brinem, iako ima drugih koji brinu o tome jer ako neko ne bude zadovoljan, oni će reći da nisam ja uspeo u tome, ne organizatori. Mislim da sam dobar domaćin u svojoj kući i hoću tako i na koncertu, da svi kad odu, odu zadovoljni i da im budem dobar domaćin - dodaje Pejović osvrćući se na pevače koji će gostovati na koncertu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UMREĆU DEBELA I SREĆNA: Ana Kokić priznala da muči muku sa kilogramima!

Dueta koliko hoćeš (smeh). Ne mogu ih sve zvati, ali ovog puta biće oni za koje se već zna, to je moja kuma Aleksandra Živojinović. Još se navikavam na to Živojinović (smeh). Otpevaćemo tu duetsku pesmu i pevaće ona svoje dve pesme. I biće, naravno, Edita Aradinović, pevaćemo naše duetske pesme i biće još nekog, ali videćete već - zaključio je pevač.

Aco nije hteo da otkriva ko će još biti gost na njegovom koncertu, ali publika će sigurno biti pozitivno iznenađena.

S.S.

#Aco Pejović

'