AKTUELNO

Proslavio pobedu.

Fudbaler Vujadin Savić podelio je svoje utiske posle pobede nad ekipom Liverpula naglašavajući da su očekivali pozitivan rezultat. Fudbaleri Crvene Zvezde proslavili su u svlačionici i već sutra su morali da se pripremaju za sledeću utakmicu.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala puno na čestitkama, mi smo svi verovali da možemo da napravimo neki pozitivan rezultat i ovo je veliki uspeh za sve nas. Svi smo zajedno pevali sa navijačima, posle toga smo nastavili u svlačionici ali nismo išli dalje da slavimo, trener nas je zamolio da se pripremimo za sledeću utakmicu - rekao je mladi fudbaler.

Njegov uspeh je i uspeh porodice, a naročito sina kome idoli fudbala igraju u Liverpulu. Zbog toga je za njih ova pobeda od velikog značaja.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su trenutno kod kuće, igraju se a ja ću im se pridružiti. Naravno da su ponosni, ali sin kad se probudio, nije mogao da veruje da smo pobedili Liverpul, bio je presrećan i ponosan na tatu što smo ekipa i ja pobedili - dodao je Vujadin.

PROČITAJTE JOŠ: VRAĆA SE NA ESTRADU U VELIKOM STILU! Jovana Pajić uzbuđena zbog PODRŠKE KOLEGA, pa otkrila da li bi NASTUPILA SA KIJOM KOCKAR! (FOTO)

Foto: Instagram

Posle velike pobede u utakmici sa Liverpulom Vujadin se nada pozitivnim rezultatima i u narednim utakmicama.

S.S.

#Vujadin Savić

'