AKTUELNO

Stavila je tačku na sve spekulacije!

Najveća balkanska folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, održala je sinoć spektakularan koncert pred publikom u Beču i ponovo oborila sve rekorde posete. Ona je za ovu priliku napravila promenu u vizuelnom smislu, što je oduševilo njene fanove. Ceo koncert ispratila je ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" koji su u današnjem izdanju predstavili kako je sve to izgledalo.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Ognjen Nestorović razgovarao je sa Cecom nakon koncerta, a oni su se dotakli i tema koje su poslednjih dana izazvale buru reakcija u javnosti. Naime, mnogo se pričalo o veridbi njenog sina Veljka i njegove devojke Bogdane, te se svašta spekulisalo, a Ceca je otkrila šta je prava istina:

Svadbe će biti, ali neke godine, nekog meseca, nekog dana, digla se bespotrebna pompa. Neće biti sledeće godine, njihovi planovi nisu takvi, oni žive zajedno, imaju neke druge prioritete. Čitam kakva će svadba biti, kakva će biti venčanica, da ću dati 100 hiljada evra, da će se takmičiti sa Željkovom i mojom svadbom. Svašta se pisalo, ali dobro, to su bar dobre vesti. To me je i nasmejalo. Čitala sam da se Veljko seli, to su gluposti, šta ću ja, da živim sama? Živim sa sinom i snajkom. Anastasija se udaje, pardon, odnosno kad se bude udavala, ona će otići, a ja ostajem da živim sa sinom i snajkom (smeh) - otkrila je Ceca.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VRAĆA SE NA ESTRADU U VELIKOM STILU! Jovana Pajić uzbuđena zbog PODRŠKE KOLEGA, pa otkrila da li bi NASTUPILA SA KIJOM KOCKAR! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Premijera-Vikend specijal

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'