AKTUELNO

Budite od 16 časova uz televiziju Pink i pratite uživo veridbu Ivane i Karađorđa!

U najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima, "Zadruzi", danas će se održati veridba Ivane Vrbaški i Karađorđa Subotića, roditelja učesnica ovog šou programa, Mine Vrbaški i Aleksandre Subotić. Njihova veza izazvala je pravu buru reakcija u javnosti, a njihove ćerke na prvu loptu nisu dobro prihvatile ovu ljubavnu romansu, pogotovo kada su saznale da će Ivana i Karađorđe možda postati roditelji.

Foto: TvPinkPrintscreen/Pixabay

Samo nekoliko minuta pred veridbu Ivana je za portal Pink.rs otkrila kako se oseća povodom ovog događaja koji će se odigrati pred milionskim auditorijumom:

Veoma sam uzbuđena, mislila sam da neću biti, ali kako se bliži taj trenutak, uzbuđenje raste, nešto mi kuva u stomaku (smeh). Možda sam i više uzbuđena što ću videti Minu, to me baš raduje - rekla je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Na pitanje kako misli da će Mina i Aleksandra reagovati iskreno je iznela svoje mišljenje.

Mislim da će Mina reagovati pozitivno. Možda u početku počne da plače, ali će spustiti loptu, ja znam svoje dete. Što se tiče Aleksandre, mislim da ona neće reagovati dobro, ali iskreno da vam kažem, baš me briga. Mi nismo deca, odrasli smo ljudi, znamo šta radimo i što je najbitnije - nikoga ne ugrožavamo. Ja to pokušavam da objasnim ljudima, ali mi ne uspeva. Mi smo odrasli ljudi koji znaju šta rade, vodimo se našim osećanjima i to je to. Ja svoju decu ne ostavljam, oni su moj svet i uvek će biti sa mnom - zaključila je ona.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZA ALEKSANDRU ĆE OVO BITI NAJVEĆI UDARAC DO SADA! David se otvoreno NABACIVAO Ani Korać: JA BIH TEBE... (VIDEO)

Kako će se sve odigrati možete pratiti na televiziji Pink od 16 časova, odmah nakon novog izdanja vaše omiljene emisije o poznatima "Premijera - Vikend specijal".

Autor: N. Vujčić/ V. Tanacković

#Aleksandra Subotić

#Ivana Vrbaški

#Karađorđe Subotić

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Veridba

'