AKTUELNO

Mnogo se znoji i trese.

Popularni folk pevač, Darko Lazić, ponovo je u kritičnom stanju zbog apstinencijalne krize i to predstavlja najveću kočnicu u njegovom daljem oporavku.

Darko je u suštini stabilno. Sve je urađeno kako treba, mislim na operacije, međutim, postoji veliki problem, a to je njegova prošlost. Darko ozbiljno krizira od droge i to je trenutno veliki problem. Previše se znoji, bukvalno "izbacuje" graške znoja i mnogo se trese - navodi dobro obavešteni izvor.

Foto: TvPink Printscreen

Izvor dodaje da iz tog razloga lekari u KBC Zemun, gde Darko boravi otkad je doživeo saobraćajnu nesreću, ne mogu da ga stave na noge.

Pozitivna stvar je to što Lazić ne pokazuje znake agresivnosti. Izvor takođe navodi da doktori razmišljaju o tome da konsultuju nekog lekara koji leči bolesti zavisnosti, kako bi se Darko što pre oporavio.

Svakako da je to u planu ukoliko se situacija ne poboljša. Ukoliko se u narednih 48 sati ne stabilizuje, postoji šansa da ili bude vezan za krevet ili da dobije lek koji se daje u tečnom stanju, što je jedna vrsta veštačke kome, kako bi bio miran - zaključio je dobro obavešteni izvor.

Foto: Predrag Gajić/Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: Švajnštajger izabran za muškarca godine, a zbog ovoga svi su GLEDALI U GRUDI ANE IVANOVIĆ! (FOTO)

Kako saznajemo, Darkov otac je u petak popodne imao razgovor sa direktorom KBC Zemun na ovu temu i roditelj je potvrdio da porodica zna za Darkov problem sa narkoticima.

Podsetimo, Lazić je 23. oktobra doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca, kada je izgubio kontrolu nad automobilom kojim je upravljao. On od tada boravi u KBC Zemun, gde su mu lekari uspešno uradili već dve operacije.

Pink.rs

#Darko Lazić

'