AKTUELNO

Otvorio je dušu i otkrio šta misli o njenom ponašanju u najgledanijem rijalitiju u regionu.

Suzana Perović Blondi, majka Sava Perovića ušla je pre nekoliko dana u najgledaniji rijaliti program na našim prostorima, "Zadrugu 2", i odmah je sa vrata iznela teške reči na račun Marijane Zonjić.

Foto: TvPink Printscreen

Blondi je tom prilikom rekla kako je Marijana veoma iskusna u krevetu i da je imala odnose sa "celom" Crnom Gorom. Međutim, Marijanina drama se tu nije završila.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon gledanja video-snimka, Marijana je briznula u plač jer ne zna šta se dešava iza zidova "Zadruge". Tom prilikom je rekla da ju je zabolelo kada je saznala da se njen otac uključio u program i rekao da ga je sramota zbog njenih postupaka, o čemu možete više pročitati klikom na link ispod.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE: PLAKALA KAO KIŠA: Marijana nije mogla da se smiri zbog svog oca, Adam je tešio pa JOJ PREDLOŽIO OVO! (VIDEO)

Portal Pink.rs kontaktirao je Marijanine roditelje, a njen otac Aleksa Zonjić bio je i više nego raspoložen da priča o svojoj naslednici. Tokom razgovora sa nama otac ove zadrugarke istakao nam je da je veoma vezan za svoju ćerku.

Foto: Privatna arhiva

Ja gledam non-stop Zadrugu, gledam šta Marijana radi. Taman posla da je se stidim! Imam dva sina i ona mi je treće dete, ali sam baš slab na nju. Ja i nju čak zovem "sine". Malo mi se nije svidelo što ju je onako napala Blondi, ali generalno nije da se stidim njenih postupaka. Bio sam u urgentnom centru i posle u bolnici, ona to ne zna, ali su mi je svi hvalili - govori nam Aleksa Zonjić.

PROČITAJTE: VODITELJ SE ODSEKAO: Gagi Đogani krenuo da izađe iz studija, PA SE SRUŠIO NA STEPENICAMA! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Marijana Zonjić

'