AKTUELNO

Njih dvoje se neće obazirati na to što ona govori.

Roditelji rijaliti učesnica Mine Vrabaški i Aleksandre Subotić, Ivana i Karađorđe, upoznali su se u karantinu na samom ulasku njihove dece u ovaj zabavni program, a potom i uplovili u emotivnu vezu.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje ne kriju svoje emocije i, kako kažu, ne interesuje ih preterano mišljenje njihove dece, jer su odrasli ljudi i svako sebi bira svoj put, a Mina i Aleksandra su upravo zbog ovoga ugrozile svoje prijateljstvo.

Pošto Aleksandra, Karađorđeva ćerka, nije baš najsjajnije prihvatila vest o njihovoj vezi, a ni o trudnoći, jer kako kaže, ona će biti ta na koju će spasti odgovornost o detetu, ekipa portala Pink.rs je stupila u kontakt sa Mininom majkom, Ivanom, a evo šta ona kaže o tome.

Meni je veoma smešno što njih dve ulaze u sukob zbog nečega što rade njihovi roditelji, jer to apsolutno nema veze sa njima. Obe devojke su punoletne i mogu da razmišljaju svojim mozgovima. Ne vidim da uopšte naša veza ugrožava bilo koga tamo. Sve i da su one male devojčice, pa i da se devojčice spoje na neki način, ne znam zašto bi deca šizela. Nijedan roditelj neće pokopati svoje dete i uvesti ga u loš brak i priču. Ne vidim zbog čega se tu Aleksandra buni. Niti je ona ugrožena. Ja ne znam na osnovu čega ona to može da tvrdi. Ja nju ne poznajem i ne mogu da komentarišem apsolutno ništa, poštujem to što je Karađorđeva ćerka i ništa više. Ne znam šta bi to palo na njenu grbaču? Ja imam 40 godina i ja sam svoju Minu i Borisa othranila. To što se piše da je Mina odrasla bez mene, to je čista budalaština. Sve će to izaći na videlo. Moj Boris ide u prvi razred. Niti je gladan, niti je žedan, lepo je obučen, jedan od boljih učenika. Ne vidim da mu nešto fali i da sam ja nesposobna majka - rekla je Ivana i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Čovek koji je živeo sam neko vreme i dešava mu se u životu ono što mu se dešava nema volju da se pokrene. Ne znam zašto bi bilo šta palo njoj na leđa. Sposobna sam i ja, a i on. Ja ne vidim da je on umro od gladi, da mu nešto fali. Ima izuzetno lepe, debele konje o kojima se brine. A to da je ona njega izdržavala, to je opet njihovo. Doći će dan kada će njih dvoje moći otvoreno o tome da pričaju. Mislim da je ružno da bilo koje dete iznosi takve stvari. Ko je njih pitao da li one to podržavaju? - rekla je u intervjuu za Pink.rs Minina majka Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ONA JE INICIRALA TO VIĐANJE, JA NJU NISAM SMARAO: Sloba otkrio DA LI IMA DEVOJKU, pa priznao zašto nije želeo susret sa Lunom! (FOTO)

Da li će Subotićeva vremenom promeniti svoje mišljenje i da li će prestati da osuđuje postupak svog oca, ostaje nam da saznamo.

Ono što učesnici najgledanijeg rijalitija u regionu sigurno ne očekuju jeste današnji ulazak Ivane Vrbaški i Karađorđa Subotića u velelepni grad u Šimanovcima, gde će se veriti pred kamerama. Kako će sve to izgledati pratite uživo na televiziji Pink danas od 16 časova.

D. B.

#Aleksandra Subotić

#Ivana Vrbaški

#Karađorđe Subotić

#Mina Vrbaški

'