separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

POKUŠALA DA PROKRIJUMČARI PORUKU U ZADRUGU: Pink.rs došao u posed pisma koje je devojka htela da pošalje Lazaru, u njemu OGORČENA POMINJE I NATAŠU MOSKVU! (FOTO)


Želela je da mu se obrati lično.


Jedan od najzapaženijih učesnika druge sezone rijalitija "Zadruga" svakako je Lazar Jeremić, koji je od samog početka pokazao interesovanje za Natašu Moskvu. Oni su u nekoliko navrata bili veoma prisni, a sada je tim povodom odlučila da mu se javi i verenica Anđela Milenković, koju Lazar krije od Nataše.

Autor: TV Pink Printscreen

Naime, ona je među poslatim stvarima zašila pismo koje je uputila Lazaru, a koje vam mi prenosimo u celosti:

- Korisničko ime na Insta ti je lazar_jeremic_official (morala sam da promenim zbog raspoznavanja profila). Upiši negde i pozivaj ljude da te zaprate. Ne pričaj šta ne voliš, čega se plašiš, ne otkrivaj slabe tačke, na provokacije ostani hladne glave, a posle se istresi za najveću glupost na nekome sa kim možeš da se posvađaš bez posledica. Pitaš kako sve izgleda van. Ne znam šta da mislim. Javljaju mi da plačeš za Moskvom, da si odvalio? Nije mi dojmljivo da si se u „to“ zaljubio. Preneli su mi i da si pričao o meni (Nevena, Joca, Bojan i Marija). Ako je tako, drago mi je. Rekao si da je sve igra. Samo da se nisi previše „zaigrao“. Sve izgleda kao da si odlepio za njom, a ona te je*e. Za kim, ej? Ako je tako trgni se. Znaš ko te čeka napolju i da je to unutra samo trenutno. Briga nju za tebe, njoj trebaju sponzori. Aktiviraj se malo tu, seti se zbog čega si ušao. Napolju ispada da si žrtva, dobar dečko. To je ok. Nadam se da si bar unutra shvatio koliko me voliš, da li ti falim i šta imaš pored sebe. Pozdravljaju te tvoji. Moji su ispizdeli, ali to je nebitno, znaš da si ti najbitniji, sve ćemo ispeglati kad izađeš. Bila sam mnogo bolesna, ali sada sam bolje. Ojačala sam psihički bez tebe, ali mi noću kad legnem i znam da te nema pored mene bude jako teško. Fali tvoj zagrljaj. Ti bar imaš nekoga da ga grliš. Sad tek vidim koliko smo jedno kad nisi tu i koliko je život bez tebe prazan i dosadan. Ako je sve ono unutra gluma, onda si ti za Holivud. Tvoj tata mi priča da se foliraš, ali ja više ne znam šta da mislim. Što se tiče Marka, to je glupost. Pričaće i lka sa tobom, a i ja. I on želi da ti kaže neke stvari. Zvala me je Keti sa Pinka što je izašla za izjavu, rekla sam da se za sve obrate tvom bratu. Nisam davala nikakve izjave, kao što si želeo, držim obećanje. Ja sam lepša nego ikada, šteta što ne možeš da me vidiš, smršala sam mnogo, a vidim i ti si. Kako je noga, kako si ti? To je najbitnije. Kupila sam ti dve nove trenerke, svideće ti se. Igračke i narukvice ti nisu stigle vidim. Plakala sam što si se ošišao - piše u pismu.

Autor: Pink.rs

Autor: Rijaliti Zadruga

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti