separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NOĆ POSLE OPERACIJE PROTEKLA MIRNO! Lekari otkrili koliko će trajati Darkov oporavak: NAREDNIH DANA ĆE MORATI DA USTANE I HODA! (FOTO)


Svi su optimistični!


Darko Lazić proveo je mirnu noć u Zemunskoj bolnici posle jučerašnje operacije butne kosti i ugradnje proteze u kuk.

Njega su rano jutros, pre vizite, posetili roditelji i verenica Marina. Uspeli su na kratko da vide pevača, koji danas trpi jake bolove posle operacije.

Darko je tokom noći bio pod lekovima protiv bolova, pa je noć prošla mirno. Potpuno uobičajena postoperativna noć - otkriva izvor iz bolnice.

Autor: Predrag Gajić/Pink.rs

Kako se nezvanično tvrdi, porodica Lazić insistirala je da direktor Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica" Zoran Baščaršević sa svojim timom operiše Lazića.

KBC Zemun ima svoj kadar i rade operacije kakva je bila Darkova, ali njegova porodica je želela da doktori sa "Banjice" dođu i operišu ga - rekao je jedan od doktora iz IOHBB.

On kaže da će pevačev oporavak nakon hirurških zahvata trajati najmanje pola godine, a da u bolnici zbog opšteg stanja i pojačanih rizika Darko mora ostati još najmanje mesec dana.

Autor: Predrag Gajić, Pink.rs

Zbog mogućih komplikacija čovek sa povredama kakve su Darkove mora biti pod konstantnim lekarskim nadzorom najmanje mesec dana. Odmah i nakon operacije njemu je promenjen položaj tela i uzglavlje kreveta je uzdignito kako bi se smanjio rizik od skupljanja vode u plućima. Uz ovaj rizik njemu preti i embolija, začepljenje arterije ugruškom i tromboza, te mora da prima pojačanu terapiju antikoagulansima - objasnio je doktor.

Pevač ce u najkraćem roku dobiti pomagala, štake ili šetalicu, jer je obavezan stojeći položaj i šetnja u prihvatljivoj meri.

On već narednih dana mora da ustane i šeta. Zbog polomljenih rebara i kompletne njegove situacije oporavak i prohodavanje moraju biti postepeni. Svi oko njega i on sam trebalo bi da budu vrlo strpljivi - zaključio je doktor.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti