separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Milan Popović OPTUŽIO SEVERINU ZA NASILJE U PORODICI: Sve mu se smučilo, pa se odlučio na DRASTIČNE KORAKE!


Popoviću su zasmetali izrazi i stil kojim se Severina obratila u elektronskom pismu, a zatim ju je prijavio Centru za socijalnu pomoć.


Pevačica Severina Kojić je sredinom novembra u elektronskoj prepisci oštrim rečima uvredila je bivšeg dečka Milana Popovića, zbog čega je on prijavio Centru za socijalnu pomoć, optužujući je za porodično nasilje. 

Autor: Jelena Balić/Promo

Od početka sudskih postupaka s bivšim partnerom Severina je već više puta bila prijavljivana za razne besmislice. Sve prijave protiv nje bile su odbačene kao neosnovane. Za ovu prijavu sad čujem prvi put i mogu vam reći da sam umro od smeha - rekao je menadžer pevačice Tomislav Petrović.

Autor: Jelena Balić/Kobra

Izluđen sam već od ovakvog verbalnog nasilja od strane Severine Kojić. Svaki moj pokušaj poslednjih pet godina da uspostavim nekakvu minimalnu komunikaciju u vezi našeg sina po pravilu se završava ovakvim uvredljivim i ponižavajućim porukama nasilja! Zamislite sad našeg sina koji jednako voli i mamu i tatu, te koji živi pored majke kojoj je nasilje nad ocem svog deteta svakodnevna praksa. Nadam se da će nadležni ovog puta odreagovati kako bi sprečili ovakvo nasilničko i uvredljivo ponašanje od strane Severine, a i kako bi zaštitili našeg sina - rekao je Popović.

Autor: Beta

Popović je 2011. godine kupio kuću u zagrebačkoj Ulici Horvatovac, a 2015. u nju se preselio kako bi što bliže bio sinu koji s majkom živi u Zagrebu.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti