AKTUELNO

Oni su dugogodišnji prijatelji.

Naš uspešni pevač Saša Kapor već dugo nije snimao i izdavao nove pesme. Za najbrži portal u Srbiji, Pink.rs, pevač je otkrio da se veliki projekti već krčkaju u njegovoj muzičkoj kuhinji.

Foto: Pink.rs

Ušao sam u neki vakum period, ima puno snimljenih pesama koje čekaju da se snime spotovi. Uvek sam se vodio svojom intuicijom, čekam taj neki nalet pozitivne energije da bih ušao u te tokove. Biće i duet koji se radi, on bi trebalo u novembru ili početkom decembra da izađe. To nije niko sa naše javne scene, to je jedan momak iz Bosne sa kojim sam snimio duet - rekao je Kapor.

On je naveo i da bi bio izuzetno srećan kada bi sa izabranicom, Nikolinom Kovač, dobio još jedno dete, ali da takvo nešto ipak ne planiraju, već puštaju da sve ide svojim tokom.

Foto: Pink.rs

To nije nešto što se planira, to treba spontano da dođe i to ne može da se sakrije, nećemo imati potrebe da krijemo - istakao je pevač.

Sašu smo pitali i da li želi da pošalje poruku utehe i podrške svom kolegi i velikom prijatelju, Darku Laziću, koji je 23. oktobra doživeo stravičnu saobraćajnu nezgodu i od tada vodi najvažniju životnu bitku.

Foto: Predrag Gajić, Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: KAKO SE OVAJ OFUCAO, GLEDAJ GA KAKAV JE DOŠAO: Folk pevač bez pardona PROZVAO Sanjinog gosta u MAGAZINU IN! Čim je to čuo, glumac mu uzvratio PRED SVIMA! (VIDEO)

To je nešto prestrašno. Nikolina i ja smo se veoma potresli. Darko i ja se znamo više od 10 godina i stvarno smo pravi prijatelji. Hvala Bogu što je ono najgore prošlo. Čim je glava na ramenima, najgore je prošlo. Živ čovek može sve da prevaziđe. Kod njega ne može da se ide u posete, ali ja sam sa njegovima svakodnevno u kontaktu tako da znam kad treba nešto i odmah mogu da odreagujem. Najgore je prošlo, daće Bog i on zaslužuje da se vrati na ono staro, da se vrati na svoje noge i da korača krupnim koracima kroz život - rekao nam je Kapor.

R. L.

#Darko Lazić

#Saša Kapor

'